Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.06.2022
Dovolená 5. - 8. 7. 2022
5. - 8. července máme krátké prázdniny a nebudeme odesílat objednané zboží. Objednávky vystavené v té době budeme vyřizovat 11. července. Děkujeme za... číst celé
08.12.2021
Doprava v období Vánoc 2021
Poslední termín objednávek pro včasné dodání do Vánoc (přes Zásilkovnu i přepravcem domů) je čtvrtek 17. prosince 2021. Objednávky budeme naposledy p... číst celé
26.03.2020
Jedeme dál i přes současné komplikace
Milí zákazníci a zákaznice, stále máme otevřeno a jsme moc rádi za vaše nákupy. I přes výjimečnou situaci si u nám můžete objednávat zboží, Česká pošt... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Chci se dozvědět o novinkách na vašem e-shopu.

DOPRAVA

 
Zásilkovna

 

PLATBA 

GoPay
Online karty

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Markétě Navrátilové, (Queershop.cz), Družnosti 1083/4, 140 00 Praha 4, IČO 74683497, vede OŽÚ Černošice, č.j.: ZIV/U13420/2007/Be, Ev.č. 321001-29639373(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu objednavky@queershop.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Přihlášení k odběru newsletteru
Newslettery zasíláme jen několikrát do roka, nebojte, nijak váš inbox nezahltíme :)
Provozovatel:

Markéta Navrátilová
Družnosti 4
140 00 Praha 4
ICO 74683497
DIČ 7559070717

Na této adrese není kamenný obchod, jedná se pouze o fakturační adresu

Doprava a platba

Kontakt

info@queershop.cz 

773 560 726 (všední dny 9-16 hod)

založeno r. 2008 © Queershop.cz  
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz