Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 501,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
26.03.2020
Jedeme dál i přes současné komplikace
Milí zákazníci a zákaznice, stále máme otevřeno a jsme moc rádi za vaše nákupy. I přes výjimečnou situaci si u nám můžete objednávat zboží, Česká pošt... číst celé
12.02.2020
Dovolená 17. - 23. 2.
V týdnu od 17. do 23. února máme jarní prázdniny a nebudeme odesílat objednané zboží. Objednávky vystavené v té době budeme vyřizovat co nejrychleji o... číst celé
02.12.2018
12. 12. 2019 - Doprava v předvánočním týdnu
Kupujete dárek pod stromeček? I v tomto předvánočním období se snažíme odesílat objednávky nejpozději druhý pracovní den. Doporučujeme využít dodání ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

DOPRAVA

Česká pošta
Zásilkovna

 

PLATBA 

GoPay
Online karty
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Markétě Navrátilové, (Queershop.cz), Družnosti 1083/4, 140 00 Praha 4, IČO 74683497, vede OŽÚ Černošice, č.j.: ZIV/U13420/2007/Be, Ev.č. 321001-29639373. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Provozovatel:

Markéta Navrátilová
Družnosti 4
140 00 Praha 4
ICO 74683497
DIČ 7559070717

Na této adrese není kamenný obchod, jedná se pouze o fakturační adresu

Kontakt

info@queershop.cz

739 737679 (všední dny 9-16hod)

založeno r. 2008 © Queershop.cz  
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.