Tyto internetové stránky používají cookies. Jejich používání lze nastavit ve Vašem internetovém prohlížeči.

OK.

KONTAKTY

tel: +420 739 737679
info(a)queershop.cz

NOVINKY

arr37. 12. 2018 - q café od 1.1.2019 kvůli rekonstrukci zavřeno31. 12. je poslední den, kdy si můžete vyzvednout svou objednávku v q café. Tento bar bude v průběhu... arr310. 12. 2018 - Přejeme Vám veselé VánoceOd čtvrtka 20. 12. 2018 do čtvrtka 3. 1. 2019 nebudeme expedovat objednávky, budeme si užívat klidné... arr32. 12. 2018 - Doprava v předvánočním týdnuKupujete dárek pod stromeček? I v tomto předvánočním období se snažíme odesílat objednávky... arr324. 11. 2018 - Nové knihy pro děti z nakladatelství LePressPrávě vychází dvě nové knihy pro menší děti americko-španělského autora Lawrence Schimela, s... arr318. 11. 2018 - Skvělé nové samolepkyNové samolepky Transparentu!  ... arr38. 5. 2017 - Knihy pro mládežZ poslední rok se vyrojilo tolik knih pro mládež, které se (alespoň částečně) točí kolem LGBT témat...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Markétě Navrátilové, (Queershop.cz), Družnosti 1083/4, 140 00 Praha 4, IČO 74683497, vede OŽÚ Černošice, č.j.: ZIV/U13420/2007/Be, Ev.č. 321001-29639373. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů